Jongerentherapie - Voor wie


Jongeren komen om verschillende redenen naar therapie. Een belangrijke reden is dat het niet gaat zoals ze willen. Ze zoeken begeleiding omdat ze (even) niet meer weten hoe ze kunnen zorgen dat ze zich weer beter voelen. Sommige jongeren nemen zelf contact op, bij anderen doen de ouders dat. Hieronder staan verschillende problemen waarvoor je naar mij zou kunnen komen:
Waar jij ook mee zit; er is altijd een goede reden waarom jij doet wat jij doet (of nalaat).
Je bent niet de enige die zoiets meemaakt. Vaak weet je wel wat je wil veranderen, maar het is nog niet zo makkelijk het ook echt anders te doen op een manier die bij je past.
Een probleem kan voor jou op dit moment te zwaar zijn om er in je eentje uit te komen of om ermee om te gaan. Daar kunnen we samen aan werken !

Wil je weten of je bij mij wilt komen voor hulp, dan kunnen jij of je ouders een afspraak maken voor een gesprek. Als we een afspraak maken is dat vrijblijvend. Je kan alleen komen of samen met je ouder(s). Jij kan vertellen waar je hulp bij wilt of wat je wil veranderen en ik zal je vertellen wat ik voor je kan doen. Na dat gesprek kun je beslissen of je vaker wilt komen.
Ik vind het belangrijk dat jij straks een goed gevoel hebt bij onze gesprekken. Daarvoor moet het klikken tussen ons. Met de ene persoon heb je eerder ‘een klik’ dan met de ander. Zoek je liever verder, dan vind ik dat helemaal niet erg. Het gaat mij erom dat jij straks met je klacht of probleem bent geholpen!

Hebben jij of je ouder(s) nog vragen voordat je wilt kennismaken, stuur dan een mail naar: info@ingerklein.nl of bel me op 06-42623520.